onze diensten

Verwarming

Een belangrijke tak binnen ons bedrijf is de aanleg van nieuwe verwarmingsinstallaties. Daarnaast de uitvoering van alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Voor nieuw aan te leggen cv-installaties bekijken wij de situatie vooraf op de betreffende locatie. Zo kunnen wij een aanbieding op maat voor u maken en komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Het maakt niet uit of u nu kiest voor radiatoren verwarming, vloerverwarming, een combinatie van beide of wellicht voor heteluchtverwarming. Voor alle disciplines hebben wij vakbekwaam personeel die u hierin kunnen adviseren en dit voor u kunnen uitvoeren.

Als warmtebron werken wij voornamelijk met RemehaNefit, en Vaillant. Afhankelijk van de situatie geven wij een advies over het merk ketel. Natuurlijk kunt u als klant ook altijd aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat.

Voor bovengenoemde merken geldt ook dat wij nagenoeg alle onderdelen op voorraad hebben liggen in ons magazijn. Zo kunnen wij in geval van een storing u snel van dienst zijn en de storing verhelpen.

Airconditioning

Naast het verwarmen van uw woon- of werkruimte kunt u bij ons terecht voor montage en onderhoud van koeltechniek installaties. Denk aan een airconditioner in uw slaap- of woonkamer. Ook monteren wij airconditioners in kantoren en bedrijfsruimten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij standaard airco’s installeren of een geheel nieuwe installatie ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Sanitair

Een renovatie of installatie van uw badkamer? Wij kunnen geheel naar eigen wens het sanitair leveren en monteren. Ook de levering van speciaal sanitair zoals voor ouderen, gehandicapten en/of design is geen probleem.

Gas

In dit vakgebied houden wij ons voornamelijk bezig met het aanleggen van gasleidingen en reparatie hiervan. Tevens kunnen wij in geval van een hoog gasverbruik achterhalen of dit daadwerkelijk te hoog is en waar dit aan kan liggen.

Loodgieterswerk

Voor al uw dak – en loodgieterswerkzaamheden bent u ook bij ons aan het juiste adres. Denkt u hierbij niet alleen aan prefab zinken of koperen dakgoten, maar ook aan het op maat maken van allerlei soorten goten. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Met name op het gebied van zinken roevendaken, felsdaken of met lood bekleden van diverse ornamenten kunt u een beroep doen op onze vakbekwame en enthousiaste medewerkers. Tevens kunnen zij voor u Losagne bedekking verzorgen. Dit is bedekking van hellende daken met vierkante of ruitvormige zinken of koperen platen variërend in afmeting van ca. 20 tot 45 cm.

Kom met ons in contact voor een vrijblijvend advies

of vraag direct een offerte aan